HTML

autót kéne venni

Gyerek korom kedvenc autói a trabant, wartburg, lada és a keleti blokk egyéb nagyszerű kocsiai voltak ,de most, hogy felcseperedtem megnőttek az igényeim.... Szeretnék megbízható autót venni jó áron, nem leharcoltat. Utána néznék, tény feltárnék és vásárolnék hosszas kutatás és összehasonlitgatás után, majd tapasztalataimat megosztva közzétéve szeretnék egy érdekes kis blogot írni ebből.

Friss topikok

Címkék

Archívum

2011.09.26. 02:10 gustavvasa

Az első lépések......

Már rengeteget olvasgattam autókról szakirodalmakon át, műszaki könyveket, autós újságokat használtautós oldalakat és tulajdonosok, szerelők tapasztalatait meg persze minden ismerősöm autós tapasztalatait meghallgattam. Az idők során így felgyülemlett legendákra-tapasztalatokra támaszkodva kezdek hozzá az írásnak. Nekem speciel a német autók a nagy kedvenceim de megpróbálok kevésbé elfogultan nyilatkozni majd más nemzetek produktumai iránt is (ha sikerül).

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://autotkenevenni.blog.hu/api/trackback/id/tr623256799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása