HTML

autót kéne venni

Gyerek korom kedvenc autói a trabant, wartburg, lada és a keleti blokk egyéb nagyszerű kocsiai voltak ,de most, hogy felcseperedtem megnőttek az igényeim.... Szeretnék megbízható autót venni jó áron, nem leharcoltat. Utána néznék, tény feltárnék és vásárolnék hosszas kutatás és összehasonlitgatás után, majd tapasztalataimat megosztva közzétéve szeretnék egy érdekes kis blogot írni ebből.

Friss topikok

Címkék

Archívum

2011.09.26. 02:43 gustavvasa

A terveim....

Szeretnék az alapos körültekintés után autót vásárolni még idén, de nem szeretném elkapkodni sem, muszáj minél körül tekintőbbnek lennem soha sem szabad hirtelen felbuzdulásból bármit is megvásárolni azt vallom, főleg ha az használt....
Én jelenleg 500 000 és másfél millió forint közötti ársávban keresgélek használt autót, lehetőleg a 90-es években gyártott vagy annál modernebb járművek ami nálam szóba jönnek. Sokat gondolkoztam azon, hogy a benzin vagy dízel motoros autók-e, amik számomra kifizetődőbbek-e hosszú távon - erről a későbbiekben részletesebben is szeretnék írni. Aztán számomra komoly kikötés a gépkocsik jelenlegi kilométer óra állása, nem árt oda figyelni apróbb jelekre is akár vásárlásnál ,amelyek visszatekert kilométer állásra utalnak.
És az egykor már karambolozott utólag javítgatott kalapálgatott "hulladék vasakat" is igyekszem kiszűrni majd.
Na akkor bele is vágnék a fejtegetésbe....
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://autotkenevenni.blog.hu/api/trackback/id/tr833256817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása